EEN VOLLEDIGE DETOX VAN 3 DAGEN DIE UW LICHAAM VAN SUIKER ZAL REINIGEN, U ZAL HELPEN GEWICHT TE VERLIEZEN EN UW GEZONDHEID VERSTERKT!

EEN VOLLEDIGE DETOX VAN 3 DAGEN DIE UW LICHAAM VAN SUIKER ZAL REINIGEN, U ZAL HELPEN GEWICHT TE VERLIEZEN EN UW GEZONDHEID VERSTERKT!

Kenwell Nature BV Water based supplements

Veel mensen weten zelfs niet dat ze grote hoeveelheden suiker eten, door verschillende producten te eten die te vinden zijn in de winkels, waaronder granen, frisdranken, saladedressings, drankjes, snoepjes, yoghurt enz. Deze producten accumuleren gewoonlijk buitensporige hoeveelheden suiker in de lichaam.

Je vindt eenvoudige koolhydraten in voedingsmiddelen, zoals: rozijnen, honing, natuurlijke vruchtensappen, bananen en mango’s. Ons organisme is gebouwd om de suikers snel te gebruiken, meestal als een snelle energiebron. Dit proces van het lichaam verhoogt de bloedsuikerspiegel en we weten allemaal dat dit schadelijke effecten heeft op de gezondheid. Maar, nog gevaarlijker – de overmatige hoeveelheden suiker veroorzaken problemen bij de inname van voedingsstoffen.

De overmatige consumptie van suiker heeft veel symptomen en bijwerkingen zoals: hyperactiviteit en daaruit voortvloeiende vermoeidheid, depressieve stemmingen, schimmelinfecties, verkoudheid, hoofdpijn, sinus moeilijkheden, desoriëntatie en slapeloosheid. Ook verhoogt chronische overconsumptie van suiker de risico’s hart- en vaatziekten en diabetes en soms borstkanker.

Suiker Consumptie versus Gewichtstoename?

Wanneer we eten consumeren veel suiker, transformeert het lichaam de suiker die het nodig heeft in energie. Dit is het lastige deel – het lichaam verzamelt de rest als lichaamsvet. De toegevoegde suikers in verschillende voedingsmiddelen veroorzaken niet hetzelfde effect op ons lichaam als natuurlijke suikers. Als u dergelijke producten eet, kunnen ze bacteriën in de darmen veroorzaken, die op hun beurt het bloedsuikergehalte kunnen verhogen. En dit soort suiker wordt ook omgezet in vet! We kunnen allemaal suikerverslaafden herkennen. Wanneer mensen veel suiker consumeren, gaat het lichaam onnodig vet verzamelen op hun taille, heupen, gezicht en dijen.

Stop met Suiker!

Stoppen met suiker is een nogal moeilijke taak. Sommige deskundigen zeggen dat het vrijwel onmogelijk is om de verslaving aan suiker te stoppen of te stoppen als je niet ophoudt het volledig te consumeren. Veel mensen proberen suiker uit te sluiten van de voeding en ervaren meestal symptomen zoals hoofdpijn, verdriet, misselijkheid, onbedwingbare trek en vermoeidheid. Als iemand suikerverslaving heeft, verschijnen deze symptomen na een maaltijd. Het lichaam ervaart suiker hunkeren en het lichaam stuurt signalen naar de hersenen dat het honger heeft. Voor het grootste deel zullen suikerverslaafden weer iets zoets consumeren. Maar dit is het ergste – wanneer de persoon voldoet aan de hunkering naar suiker, zullen de symptomen – hoofdpijn, verdriet en andere soortgelijke gevoelens vervagen en zich beter voelen. Vergeet niet: als u suiker wilt stoppen, moet u het volledig uitsluiten.