BREAKING VACCINATIE NIEUWS waar gezondheidsexperts uit het Verenigd Koninkrijk toegeven dat toxische vacciningrediënten kinderen wereldwijd schaden

BREAKING VACCINATIE NIEUWS waar gezondheidsexperts uit het Verenigd Koninkrijk toegeven dat toxische vacciningrediënten kinderen wereldwijd schaden

Kenwell Nature BV Water based supplements

2 december 2019 Video van de Wereldgezondheidsorganisatie “Global Vaccine Safety Summit” is gevonden en uitgelekt naar de wereld, en onthult schokkende opnames van de gezondheidsrisico’s van vaccins en hun toxische ingrediënten.

Een first-wave compilatie van enkele van de meer vernietigende citaten is gemaakt door Del Bigtree’s “Highwire” -organisatie, die de video op YouTube heeft gepost. Wetende dat video snel zou worden verbannen, hebben we deze op Brighteon.com gepost, waar “Highwire” naar verwachting binnenkort een kanaal zal lanceren.

Je kunt de volledige video bekijken op deze link op Brighteon. Voor een gerelateerd artikel dat dit behandelt, zie deze link op TheHighWire.com.